2012. március 31., szombat

Miért érdemes Tupperware edényekbe befektetni?


Manapság, amikor az ember nagyon meggondolja, hogy mit és mennyit költ élelmiszerre, nagyon fontos, hogy amit vásárol, azt minél tovább és minél jobban frissen tudja tartani.

A Tupperware frissen tartó edényeiben megsokszorozhatjuk a felvágottak, sajtok, húsok, kenyerek, pékáruk, készételek, fagyasztott termékek, liszt, cukor, kávé, tea, fűszerek, stb. eltarthatósági idejét.

Speciális sütő - főző edényeiben pedig lerövidíthetjük a főzési időket, és sokkal jobban megőrizhetjük az ételekben a vitamin, ásványi anyag tartalmat is, és így sokkal egészségesebb és ízletesebb ételeket tudunk készíteni.
Időt és pénzt spórolhatunk ez által meg!

Aki ezeket az edényeket használja, jól tudja, hogy nincs pazarlás a háztartásban, nincs kidobás, nem kerül semmi a kukába, és ami nagyon fontos, nincs annyi szemét a csomagoló anyagokból.

Kisebb élelmiszer boltokban nagyon kedvelik azokat a vásárlókat, akik mondjuk, a frisstálakba méretik egyből a felvágottakat. A boltnak is praktikus megoldás, mert csomagolópapírt spórolunk meg nekik, mi pedig nem dobjuk, hazavitel után a papírt a kukába, nem növeljük a háztartási hulladékot. 

Egyből a hűtőbe tudjuk tenni a megtöltött edényeket és akár hetekig is tárolhatjuk ott.

Tehát, így akár egyszerre nagyobb mennyiségeket is tudunk vásárolni, amit helyes tárolás, alkalmazás mellett sokáig frissen élvezhetünk, fogyaszthatunk (sajnos Magyarországon a nagy áruházak ezt nem engedik, pedig külföldön ez már természetes dolog, hogy a saját edényükkel vásárolnak a háziasszonyok).

Én személy szerint már 20 éve használom ezeket az edényeket és már régen megtérült az edényekbe befektetett pénzem is, sőt rengeteget tudok havi szinten megspórolni velük.

Csak javasolni és ajánlani tudom mindenkinek, hogy ne sajnálja a pénzt egy – egy garnitúra megvásárlására. De akár egy darab ilyen frissen tartó edény is vásárolható, és aki megtapasztalja, jótékony „hatását”, biztos vagyok benne, hogy folyamatosan bővíteni fogja a háztartását ezekkel a termékekkel.

Edényeinkhez ötleteket, tanácsokat, sőt recepteket is adunk, amivel még jobban tudjuk segíteni vásárlóinkat.

Plusz bárki élőben megtapasztalhatja, láthatja, hogy milyen praktikus dolgokról beszélünk. Bemutatóinkon működés közben mutatjuk be az edények használatát. Sütés, főzés közben láthatják vendégeink, és természetesen az elkészült ételeket, desszerteket meg is kóstolják a bemutatókon.

Rengeteg hasznos kiegészítőt is ajánlunk vásárlóinknak, a késektől kezdve a keverőkig, szeletelőkig, darabolókig, tálalókig, stb.

Kísérjétek figyelemmel oldalamat, folyamatosan bővítem, kerülnek fel receptek is, amikben azt is olvashatjátok, hogy éppen melyik edény vagy eszköz szükséges az elkészítéséhez!



1 megjegyzés:

  1. Gratulálok a bloghoz, Marcsi!! Nagyon jó! Figyelemmel fogom kísérni , mert már eddig is nagyon sokat tanultam Tőled, és még bíztosan fogok is!! Sok sikert kívánok!!!!

    VálaszTörlés

Kókusz kocka

  Hozzávalók: 30 dkg liszt 15 dkg cukor 2 dl tej 1 cs. sütőpor 1 egész tojás 5 dkg vaj 3 ek olvasztott méz citromhéj őrölt fahéj őrölt sze...