Hozzávalók:
- gomba fejek
- csirkemáj
- húsos szalonna
- ételízesítő
- bors
- őrölt kömény
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj a sütéshez
Elkészítés:
A gombákat
megtisztítjuk, tönkjét kitörjük.
A szalonnát
apró kockákra vágjuk és a gombákba tesszük.
A csirkemájat
megtisztítjuk, ketté vágjuk és a szalonna fölé a gombákba rakjuk.
A tojást
felverjük. Hozzáadjuk a fűszereket. Hagyományos módon bepanírozzuk a megtöltött
gombákat.
Bő olajban
kisütjük. Első szakaszban fedő alatt sütjük, majd fordítás után fedő nélkül
szép pirosra sütjük.
Köretet tetszés
szerint készítünk.
Nálam most
majonézes kukorica és az elengedhetetlen tartármártás készült hozzá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése