Hozzávalók:
- 1 kg pulykamell filé,
- 15 dkg natúr gesztenyemassza,
- szikkadt zsemle,
- tej,
- só, bors, szerecsendió,
- 2 tojás,
- fél dl tejszín
- a sütéshez margarin
Elkészítés:
A
pulykamellről a széleket levágjuk a TW
Hentes Késsel és a gesztenyemasszával a beáztatott, majd kinyomott
zsemlével együtt pépesre daráljuk a Magas
Turbó Aprító késbetétjével. Belekeverjük a tojást és a fűszereket, meg egy
kevés tejszínt is, és jól összekeverjük.
A
pulykamell filét óvatosan felvágjuk, úgy, hogy ki tudjuk klopfolni a húst.
Kettévágjuk, így két filét kapunk. A Magas
Turbó Aprítóban összekevert gesztenyés masszát elosztjuk a két pulykamell
filén, összetekerjük, és hústűvel jól megtűzzük, hogy a töltelék ne tudjon
kifolyni belőle.
A 2,1 l-es UltraPro edénybe vajdarabkákat
rakunk, erre rátesszük a töltött húsokat. Ezután a húsok tetejére is kockázunk
vajat. Rátesszük az UlraPro Tetőt és
szép pirosra sütjük.
A húsokat
áttesszük a 2,5 l-es Ovális Tálalómesterbe,
hogy lecsepegjen és hűljön.
Langyosan
kiszedjük a hústűket és a Mesterszakács
Szeletelő Késsel szépen felszeljük a húst.
Bármilyen
körettel fogyasztható, tálalható.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése