2014. augusztus 16., szombat

Húsos fazék elektromos kuktában

Hozzávalók:

  • 3 nagy szelet tarja
  • 8-10 db nagy krumpli
  • a nagy fej vöröshagyma
  • 1 db zöldpaprika
  • 1 db nagyobb paradicsom, vagy a kis fürtösből 5-6 db
  • grill fűszer
  • bors
  • ételízesítő
  • 3 ek olaj
Elkészítés:





Az olajat a kukta edénybe tesszük.
Erre kerül a krumpli fele, amit pucolás után, kb. fél cm széles karikákra vágtunk.Sózzuk, vegetázzuk, borsozzuk. 







A hússzeleteket grillfűszerrel meghintjük.
A krumplira kerül a hagyma, paprika, paradicsom karika.
Következő sor a hús lesz, ami teljesen befedi a krumplit és a zöldségeket. A hús fölé pedig a maradék krumplit terítjük. amit szintén sózunk, vegetázunk, borsozunk. 






Óvatosan a sózással, fűszerezéssel, mivel a grill fűszer is tartalmaz sót!!

Ragu programon készítjük el.












Megjegyzés: készíthetjük bármilyen hússal. Karaj, csirkemell, filézett csirke,-pulykacomb, de akár csülök szeletekkel is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése