Hozzávalók:
- 12 szelet sertéskaraj
- 16 dkg liszt
- 2 tk pirospaprika
- 2 mk őrölt bors
- 2 mk majoránna
- 6 gerezd fokhagyma
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 15-20 dkg trappista, de lehet füstölt sajt is
- 250 gr Cserpes tejföl
- 6 ek olaj
- 2 dkg vaj
Elkészítés:
A lisztet a
fűszerekkel, a TW Fokhagymaprésen
átnyomott fokhagymával összekeverjük, és felét a Pác- és Panírsztár aljába öntjük.
Rátesszük a
rácsot, amire sorban ráhelyezzük a hússzeleteket. A lisztes keverék másik felét
a rácson levő húsokra öntjük.
Lezárjuk a Pác- és Panírsztárt. Párat fordítunk az edényen.
Levesszük a
tetejét és a fűszeres lisztbe forgatott húsokat a kivajazott UltraPro Lasagna Sütőbe tesszük szépen
egymás mellé. A maradék fűszeres lisztet a húsokra egyenletesen rászórjuk.
A Konyhai Tésztareszelőn lereszeljük a sajtot és azt is a húsra
terítjük.
A tejfölt
elkeverjük az olajjal és a tetejére locsoljuk.
Az UltraPro Lasagna Sütőnkre rátesszük a
tetejét és 180 Fokos sütőben 40 percig sütjük vagy addig, amíg a teteje meg nem
pirul. Sütője válogatja az időt igazából.
Tipp: Csirke- vagy pulykamellből is
elkészíthető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése