- 2 db juhbeles virsli
- pár szál zsenge újhagyma
- 1 kis csokorka metélőpetrezselyem
- 1 ek porcukor
- 1,5 ek Oliva olaj
- 1 ek tárkonyos Tokaji borecet
- 1 dl víz
- 1 doboz Bonduelle csemegekukorica
- frissen őrölt fekete bors
Elkészítés:
A virslit, hagymát felkarikázzuk. Az újhagymának a zsenge zöld szárát is beletesszük. A hagyma szárát a TW Konyhai Ollóval szépen tudjuk vagdalni. A petrezselyem zöldet szintén az ollóval szép apróra vagdaljuk.
Az egészet beletesszük egy Tupperware Elegancia Tálba.
Rászórjuk a porcukrot, frissen őrölt borssal fűszerezzük.
Ráöntjük a folyadékokat, vizet, tárkonyos borecetet, és az Oliva olajat.
Jól átkeverjük a salátát.
Az Elegancia Tálat lefedjük a tetejével és betesszük a hűtőbe. Néha átkevergetjük.
Frissen sült zsemlével, kiflivel nagyon finom, de akár grill húsok mellé is fogyaszthatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése