2013. január 10., csütörtök

Egreshab

Hozzávalók:

  • 1 üveg egres kompót (nyáron friss egresből készítem)
  • 5 egész tojás
  • 5 ek barna cukor
Elkészítés:
A befőttet átöntjük egy Mesterszakács Főzőedénybe és felforraljuk. Főzni nem kell! Amennyiben szükséges tehetünk hozzá még cukrot.


Az egész tojásokat egy Csodatálba ütjük. Hozzáadjuk az 5 kanál cukrot és jó habosra kikeverjük.

A forró egrest a tojáshoz öntjük, elkeverjük és kész az egreshabunk.


Én langyosan is szeretem, de természetesen behűtve az igazi.

Tupperware Kristály kelyhekben tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gyömbérszirup

  Hozzávalók:   1 üveghez: 250 g gyömbér 750 g cukor 2 db citrom kifacsart leve 450 ml víz Elkészítés: A tisztított gyömbért k...