Hozzávalók:
- 4 db csirkemell felszeletelve
- 2 doboz Rio Mix (Bonduell)
- 15 dkg trappista sajt
- 2-2 szelet gépsonka rétegenként
- só
- bors
- vegeta
Elkészítés:
A melleket az Új
Generációs Henteskéssel felszeleteljük.
A Mesterfogás
Húsklopfolóval óvatosan kiklopfoljuk.
Az UltraPro
edény aljába teszünk egy sor csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk, vegetázzuk.
Ráöntünk egy
réteg Rio Mixet.
Erre egy sor
gépsonka kerül.
A sajtot
lereszeljük a Konyhai Malomban.
A gépsonkára egy
réteg sajt kerül.
Ezután megint a
csirkemell és addig ismételjük a rétegeket, amíg a hozzávalónk elfogy.
Tetejére reszelt
sajt kerüljön.
Az edényt lezárjuk
a tetejével és 180 fokon sütjük.
Az UltraPro
edényekben az ételek végig fedő alatt készülnek és csodás szép pirosra
süthetőek így is.
Mikor elkészült
hagyjuk hűlni az edényben, és óvatosan szeleteljük fel.
Párolt rizzsel
kínáljuk, amit a Mikrós Rizsfőzőben készítettünk el.
Másnap hidegen
szebben szelhető és hidegtál részeként is kínálhatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése