2013. január 30., szerda

Riói csirkemell


Hozzávalók:
  • 4 db csirkemell felszeletelve
  • 2 doboz Rio Mix (Bonduell)
  • 15 dkg trappista sajt
  • 2-2 szelet gépsonka rétegenként
  • bors
  • vegeta 

Elkészítés:
A melleket az Új Generációs Henteskéssel felszeleteljük.
A Mesterfogás Húsklopfolóval óvatosan kiklopfoljuk.
Az UltraPro edény aljába teszünk egy sor csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk, vegetázzuk.


Ráöntünk egy réteg Rio Mixet.
Erre egy sor gépsonka kerül.
A sajtot lereszeljük a Konyhai Malomban.
A gépsonkára egy réteg sajt kerül.

Ezután megint a csirkemell és addig ismételjük a rétegeket, amíg a hozzávalónk elfogy.

Tetejére reszelt sajt kerüljön.
Az edényt lezárjuk a tetejével és 180 fokon sütjük.

Az UltraPro edényekben az ételek végig fedő alatt készülnek és csodás szép pirosra süthetőek így is.

Mikor elkészült hagyjuk hűlni az edényben, és óvatosan szeleteljük fel.


Párolt rizzsel kínáljuk, amit a Mikrós Rizsfőzőben készítettünk el.

Másnap hidegen szebben szelhető és hidegtál részeként is kínálhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Epres „kenyér”

  Hozzávalók: Tészta: 330 g kristálycukor 125 g vaj vagy margarin 3 db tojás 250 ml tej 1 db citrom reszelt héja 350 g finomliszt 2 tk...