Hozzávalók:
- 1 kg burgonya
- ½ kg darálthús
- 1 fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- só
- bors
- majoránna
- kömény
- 1 kk őrölt fűszerpaprika
- kb. 2 ek étolaj
- vaj a tepsi kikenéséhez (kb. 1 ek- nyi)
Elkészítés:
A darált húsból a
fűszerekkel pörköltet készítek egy Mesterszakács Főzőedényben.
Közben a krumplit
meghámozom a TW Zöldséghámozóval, majd kifúrom a krumpli fúróval a
közepüket.
A krumpli
spirálokat bő olajban kisütöm.
Mikor a pörkölt
elkészült, ez kb. a Mesterszakács Főzőedényben 10 perc, hagyom langyosra
hűlni.
Az UltraPro
Lasagna Sütőt kikenem vajjal vagy margarinnal.
Megtöltöm a
kivájt krumplikat a pörkölttel. Szépen sorba belerakom a Lasagna Sütőbe.
A pörkölt
szafttal, ami megmaradt meglocsolom, frissen őrölt borssal fűszerezem, ráteszem
az edény tetejét és 180 fokon szép pirosra sütöm.
Savanyúsággal
kínálom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése