Hozzávalók:
- 12,5 dkg liszt
- 12,5 dkg étkezési keményítő
- 20 dkg cukor
- 2 kávéskanál sütőpor
- 2 ek Costa Rica rum (jó a sima is)
- 2 dl olaj
- 4 tojás
- 1 cs vaníliás cukor
- csipetnyi só
Elkészítés:
A sütőt
előmelegítjük 160 fokra.
A lisztet
elkeverjük a keményítővel, sütőporral, csipetnyi sóval, és a vaníliás cukorral,
egy Új Hullám tányérban.
A Konyhaművész Pro
Tálba a tojásokat az olajjal, a rummal és a cukorral habosra keverjük és
hozzáadjuk a lisztes keveréket.
A tésztát
beletöltjük a tésztaadagolóba és a szilikon muffin formákat ¾ részig
megtöltjük.
Tűpróbáig sütjük,
ez kb. 20-25 perc.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése