Hozzávalók:
Tészta:
- 30 dkg darált háztartási keksz
- 20 dkg porcukor
- 2 dkg kakaó
- 2 dkg lekvár
- ½ dl rum
- tej
Krém:
- 10 dkg vaj
- 15 dkg porcukor
Nyújtáshoz:
- porcukor
Elkészítés:
A tészta
hozzávalóit összegyúrjuk a Konyhaművész Pro Tálban. Tejet mindig csak
picit adunk hozzá, csak annyit, hogy jól összegyúrható, majd nyújtható legyen.
A vajat egy másik
Konyhaművész Pro Tálban kikeverjük jól a cukorral.
A tésztát 3
részre osztjuk.
A Gyúrólapot
porcukrozzuk, és a tésztát szép vékonyra kinyújtjuk a Nyújtóval.
A krémet is 3
részre osztjuk, és a kinyújtott keksz tésztánkat a Cukrász Spatula
segítségével megkenjük, majd feltekerjük.
A tekercseket
alufóliába csomagoljuk és szeletelésig a hűtőben tartjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése