Hozzávalók:
- 2 x 4 nagy szelet pulykamell
- 4 szelet füstölt tarja
- Medve Mesterfogás – Natúr alapkrém
- só
- bors
- házi ételízesítő
- 2 tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítés:
A pulyka
mellett kiklopfoljuk, sózzuk, és egy órát hagyjuk állni.
A
szeleteket megkenjük a Medve Mesterfogással, rátesszük a füstölt tarját és
feltekerjük. Fogvájóval megtűzzük, hogy ne essen szét.
A tojásokat
felverjük, amibe frissen őrölt borsot és a házi ételízesítőt teszünk.
Lisztbe,
tojásba, zsemlemorzsába forgatjuk, a göngyölt és a szelet húsokat panírozzuk.
Egy tepsibe
beletesszük a Szilikon Sütőlapot és rárakjuk a felgöngyölt, panírozott tekercseket.
Mellé
rakjuk a sima panírozott pulykamelleket is.
A
panírozott húsokat megkenjük olajjal és 170 fokon megsütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése