Hozzávalók:
- 3 nagy körte
- őrölt fahéj
- őrölt szegfűszeg
- 4 ek barna cukor
- csipetnyi só
- 1 púpozott ek kókuszos pudingpor
- 2,5 dl főzőtejszín
- 1 ek citromlé
Elkészítés:
A körtéket
megmossuk, vékonyan meghámozzuk, magházát kivesszük és szeletekre vágjuk.
Citromlével meglocsoljuk, és annyi vizet öntünk rá, ami éppen ellepi.
Hozzáadjuk
a fűszereket, cukrot, sót és megfőzzük, de nem túl puhára.
A
pudingport elkeverjük a tejszínnel és a körtéhez öntjük. Egyet forralunk rajta
és hagyjuk kihűlni.
Tálaláskor
díszíthetjük tejszínnel, amire csokit őrülünk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése