Hozzávalók:
- 7 szelet karaj
- Dijoni mustár
- só
- 25 dg zöldség keverék
Elkészítés:
A karaj
szeleteket kiklopfoljuk, sózzuk. TW
Kenőecset segítségével megkenjük mindkét oldalukat mustárral és 2 órát
állni hagyjuk.
Közben
előkészítjük a Konvekciós sütőt,
amihez kell a két rács és a párolóbetét.
Az alsó
rácsra tesszük a párolóbetétet. Ebbe kerül a fagyasztott zöldség keverék.
A magas
rácsra rátesszük a pácolt húst és a rácsot a zöldség fölé állítjuk.
Feltesszük
a Konvekciós sütő magasító gyűrűjét
és úgy kerül rá a tető.
Magasító
nélkül a hús szeletek nagyon közel kerülnének a grillező részhez és elégnének.
Beállítom a
sütőt 200 fokra és 30 percre. 15 perc után a húsokat megfordítom, hogy mindkét
felük szépen megsüljön.
Nálunk
burgonyapüré készült még mellé köretnek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése