2012. november 16., péntek

Pudingtorta




Hozzávalók:
  • 1 cs. citromos puding
  • 1 cs. málnás puding
  • 2 cs. banános puding
  • édes és háztartási keksz
  • fagyasztott málna
  • 1,6 l tej 
  • 12 ek cukor

Elkészítés:
A pudingokat megfőzzük, tetszés szerinti sorrendben, egy-egy csomag pudinghoz 4-4 dl tej és 3-3 ek cukor kerül.

Első pudingra (nálam a citrom volt), rátesszük az édesebbik kekszet. 

A kekszre rászórjuk a fagyos málnát, majd jön a málna puding, erre a háztartási keksz, és végül a banán puding.

Szilikon Virág Formában (természetesen bármilyen forma megfelel) megköt és kiborítás után tetszés szerint díszítjük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Epres „kenyér”

  Hozzávalók: Tészta: 330 g kristálycukor 125 g vaj vagy margarin 3 db tojás 250 ml tej 1 db citrom reszelt héja 350 g finomliszt 2 tk...