Hozzávalók:
- 1 cs. citromos puding
- 1 cs. málnás puding
- 2 cs. banános puding
- édes és háztartási keksz
- fagyasztott málna
- 1,6 l tej
- 12 ek cukor
Elkészítés:
A pudingokat megfőzzük, tetszés szerinti sorrendben, egy-egy csomag pudinghoz
4-4 dl tej és 3-3 ek cukor kerül.
Első pudingra (nálam a citrom volt), rátesszük az édesebbik kekszet.
A kekszre
rászórjuk a fagyos málnát, majd jön a málna puding, erre a háztartási keksz, és
végül a banán puding.
Szilikon Virág Formában (természetesen bármilyen forma megfelel) megköt és kiborítás után tetszés szerint díszítjük.
Szilikon Virág Formában (természetesen bármilyen forma megfelel) megköt és kiborítás után tetszés szerint díszítjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése