2012. október 14., vasárnap

Zsiradék nélküli fasírt.




Hozzávalók:
  • 50 dkg darált sertéshús
  • 2 db áztatott zsemle
  • 2 gerezd fokhagyma
  • fokhagyma bors
  • frissen őrölt fekete bors
  • Vegeta
  • 2 db tojás
  • zsemlemorzsa a beforgatáshoz



Készítés:


A hozzávalókat összegyúrjuk, a húsgolyókat zsemlemorzsába forgatjuk, kicsit ellapítjuk és a Tupperware Szilikon Hercegnő formába rakjuk. Tetejét, aki szeretné, megkenheti egy kis olajjal, de igazából szükségtelen. Szép pirosra sütjük. Szilikonban vagy sütőpapíron meg sem kell fordítani, mert az alja is szépen megpirul.
180 fokon sütjük.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Epres „kenyér”

  Hozzávalók: Tészta: 330 g kristálycukor 125 g vaj vagy margarin 3 db tojás 250 ml tej 1 db citrom reszelt héja 350 g finomliszt 2 tk...