Hozzávalók:
- 1, 5 kg pulykamell
- 10 dkg vaj
- frissen őrölt bors
- 2 dl tejszín
- szeletelt Bacon szalonna
Elkészítés:
A pulykamellet
felszeletelem a Henteskéssel, majd a Mesterszakács Húsklopfoló
sima oldalával ellapítom kicsit.
Frissen őrölt
borssal fűszerezem és hagyom egy kicsit állni.
Egy Mesterszakács
Nyeles Serpenyőben megolvasztom, felmelegítem a vajat.
A hússzeleteket
elősütöm, mindkét oldalukon.
A Gyúrólapra
kiterítek egymás mellé 2 szelet szalonnát. Ráteszem az elősütött hússzeletet,
majd szorosan feltekerem. Ha szükséges fogvájóval vagy hústűvel megtűzöm.
Az UltraPlusz
Lasagna Sütő tetejébe egymás mellé sorban lerakom a felgöngyölt húsokat.
Meglocsolom a
tejszínnel, és 180 fokon szép pirosra sütöm.
Miután megsült a
Mediterrán húsos tálba szedem, és lefedve melegen tartom a tálalásig.
Mikrós Rizsfőzőben elkészítem a rizsköretet, amibe elkészülte
után, kukorica konzervet keverek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése