2013. augusztus 16., péntek

Bacon-be tekert pulykamell

Hozzávalók:
  • 1, 5 kg pulykamell
  • 10 dkg vaj
  • frissen őrölt bors
  • 2 dl tejszín
  • szeletelt Bacon szalonna 

Elkészítés:

A pulykamellet felszeletelem a Henteskéssel, majd a Mesterszakács Húsklopfoló sima oldalával ellapítom kicsit.

Frissen őrölt borssal fűszerezem és hagyom egy kicsit állni.
Egy Mesterszakács Nyeles Serpenyőben megolvasztom, felmelegítem a vajat.





A hússzeleteket elősütöm, mindkét oldalukon.

A Gyúrólapra kiterítek egymás mellé 2 szelet szalonnát. Ráteszem az elősütött hússzeletet, majd szorosan feltekerem. Ha szükséges fogvájóval vagy hústűvel megtűzöm.





Az UltraPlusz Lasagna Sütő tetejébe egymás mellé sorban lerakom a felgöngyölt húsokat.
Meglocsolom a tejszínnel, és 180 fokon szép pirosra sütöm.

Miután megsült a Mediterrán húsos tálba szedem, és lefedve melegen tartom a tálalásig.









Mikrós Rizsfőzőben elkészítem a rizsköretet, amibe elkészülte után, kukorica konzervet keverek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése