Hozzávalók:
Tészta:
- ¼ kg liszt
- 12 ½ dkg margarin
- 1 kávéskanál só
- 1 kávéskanál cukor
- 1 mk.sütőpor
- 1 dl tej
Krém:
- 12 ½ dkg margarin
- 15 dkg reszelt sajt
- só
- egy kicsi pirospaprika
Elkészítés:
A tészta hozzávalóit a Konyhaművész Pro Tálba
tesszük, összegyúrjuk.
3 részre osztjuk. A Gyúrólapon a Nyújtóval
vékonyra sodorjuk.
Elkészítjük a krémet. Ehhez a vajat beletesszük a 2 l-es
Új Hullám Tálba, robotgéppel jól kikeverjük. Hozzáadjuk a sót és a
pirospaprikát, ezekkel tovább keverjük. Beletesszük a Konyhai Malomban
lereszelt sajtot és jól összekeverjük ezzel is.
A vékonyra sodort tésztára kenjük a krémet, Szorosan
feltekerjük, és egy éjjelre a mélyhűtőbe tesszük.
Másnap kiveszünk egy rudat a fagyasztóból és fél centméteres
szeletekre vágjuk. A Szilikon Sütőlapra rakjuk, szellősen, hogy ne
érjenek össze, mert sütés közben nőni fognak a kis tekercseink.
Mindig csak annyit szeljünk fel, ami éppen ráfér a sütőlapra,
a többi maradjon a fagyasztóban. Nem szabad mindet egyszerre felszeletelni!
170 fokon addig sütjük, míg szép aranysárga vagy talán egy
kicsit sötétebb lesz.
Vigyázat! Ne süssük sötétre!!
Fém vagy műanyag dobozban sokáig eláll és friss marad.
Megjegyzés: A képen dupla adagot látni!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése