2012. szeptember 8., szombat

Vendégváró szendvics




Hozzávalók:

  • 6 db főtt tojás
  • 20 dkg gépsonka vagy felvágott
  • 4 -5 savanyú uborka
  • 1 db paprika (zöld vagy piros a legjobb, de a hagyományos sárga is jó)
  • 1 – 2 fej lila hagyma
  • 1 db alma
  • 2 dl tartármártás
  • 1 dl víz
  • 1 db húsleves kocka vagy 1 dl húsleves
  • 2 púpozott evőkanál zselatin
Elkészítés:
A hozzávalókat a sonka kivételével beletesszük a Tupperware Konyhai Mindenttudóba, melybe előzőleg a kést tesszük. Feldaraboljuk a zöldségeket és a főtt tojást vele.



A gépsonkát apró kockákra vágjuk a Tupperware Szeletelő késsel.

A feldarabolt zöldségeket és a sonkát beletesszük a 2 l-es Tupperware Kristály Tálba, összekeverjük.

A tartármártáshoz a majonézt és a tejfölt simára keverjük a Tupperware Gyorskeverővel. Tehetünk bele egy kis fehérborsot is.



A vizet felforraljuk a Mesterszakács 1l-es Nyeles edényben, feloldjuk benne a leves kockát, majd felmelegítjük benne a zselatint.

A tartármártást és a langyos zselatinos levest ráöntjük a Kristály Tálban levő keverékre.

A Tupperware Fesztivált kiolajozzuk a Szilikon Kenőecsettel és beletöltjük az összekevert alapanyagokat.



Lezárjuk a Fesztivált a tetejével és hűtőbe tesszük. Egy óra múlva a Fesztivál tálcájára borítjuk a megdermedt Vendégváró szendvicset.

A tetejét vágott petrezselyemmel díszítjük.

UltraPro Edényben sütött házikenyérrel kínáljuk. Recepteket itt találsz hozzá:

Ajánlott Tupperware edények, eszközök:

  • Konyhai Mindenttudó
  • Szeletelő kés
  • Vágólap
  • 1 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedény
  • Gyorskeverő
  • Fesztivál
  • Szilikon Kenőecset
  • Tupperware Sajtkés a szeleteléshez

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Gyömbérszirup

  Hozzávalók:   1 üveghez: 250 g gyömbér 750 g cukor 2 db citrom kifacsart leve 450 ml víz Elkészítés: A tisztított gyömbért k...