Hozzávalók:
- 6 db főtt tojás
- 20 dkg gépsonka vagy felvágott
- 4 -5 savanyú uborka
- 1 db paprika (zöld vagy piros a legjobb, de a hagyományos sárga is jó)
- 1 – 2 fej lila hagyma
- 1 db alma
- 2 dl tartármártás
- 1 dl víz
- 1 db húsleves kocka vagy 1 dl húsleves
- 2 púpozott evőkanál zselatin
Elkészítés:
A hozzávalókat a sonka kivételével beletesszük a késes aprítóba. Feldaraboljuk a zöldségeket és a főtt tojást
vele.
A gépsonkát apró kockákra vágjuk, de ha nem akarunk késezni nyugodtan az aprítót is használhatjuk.
A feldarabolt zöldségeket és a sonkát beletesszük a 2 l-es tálba,
összekeverjük.
A tartármártáshoz a majonézt és a tejfölt simára keverjük a Gyorskeverővel. Tehetünk
bele egy kis fehér borsot is.
A vizet felforraljuk egy kis lábasban, feloldjuk benne a leves kockát, majd felmelegítjük
benne a zselatint.
A tartármártást és a langyos zselatinos levest ráöntjük a tálban levő keverékre.
A Tupperware Fesztivált
kiolajozzuk ecsettel, és
beletöltjük az összekevert alapanyagokat.
Lezárjuk a Fesztivált
a tetejével és hűtőbe tesszük. Egy óra múlva a Fesztivál tálcájára borítjuk a megdermedt Vendégváró szendvicset.
A tetejét vágott petrezselyemmel díszítjük.
UltraPro Edényben
sütött házikenyérrel kínáljuk. Recepteket itt találsz hozzá:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése