Hozzávalók:
- 25 dkg
fodros nagy kocka
- 4 -5 db
közepes krumpli
- 1 - 2 fej
nagyobb vöröshagyma
- 10-10 dkg
reszelt füstölt és trappista sajt
- 2,5 dl
tejszín
- só
- kevés
Elkészítés:
A krumplit a TW Zöldséghámozóval
meghámozzuk és a TW Új Generációs
Konyhai Késsel apró kockákra vágjuk, és sós vízben feltesszük főni a 2,4 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedénybe.
Ha félig megpuhult, hozzáöntjük a tésztát, és együtt megfőzzük őket.
A vöröshagymát megpucoljuk a TW Új
Generációs Konyhai Késsel, majd a Turbó
Aprítóban apró kockákra vágjuk, és az olajon megpároljuk az 1 l-es Mesterszakács Nyeles Főzőedényben.
A 2 l-es UltraPro vagy UltraPlusz edénybe rétegezzük a
krumplis tésztát, a hagymát és a sajtot, amit előzőleg a Konyhai Malomban ledaráltunk kevertünk.
A rétegezést a krumplis tésztával fejezzük be, és a tetejére sajtot
szórunk.
Az egészet meglocsoljuk a tejszínnel.
Közepes lángon arany barnára sütjük.
Megjegyzés:
Elég nehéz étel, de nagyon finom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése