Hozzávalók:
- 350 gr darált sertéshús
- 60 gr főtt rizs
- 1 szál zöldhagyma
- 15 ml gyömbérpor
- 1 sárgarépa
- 30 ml szójaszósz
- 60 ml kukoricaliszt
- kevés cukor
- só
- bors
Elkészítés:
A
sárgarépát megpucoljuk a Zöldséghámozóval,
majd a Konyhaművész Julién szeletelőjével
szeleteljük. A hagymát Turbó Aprítóval
feldaraboljuk.
A 3,5 l-es Konyhaművész Keverőtálban az
összes hozzávalót összekeverjük, majd 12-14 gombócot formálunk belőle.
A MikroGourmet Gőz Bázisába helyezzük a
gombócokat. A Vizes Tálcát megtöltjük
4 dl vízzel, erre ráhelyezzük a gombócokkal a Gőz Bázist. Lefedjük a Tetővel és 25 percig pároljuk.
Miután
elkészült, állni hagyjuk 5 percig, majd tálaljuk.
Rizs köret
illik hozzá, amit a Mikrós Rizsfőzőben
készíthetünk el a következő képpen:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése