Hozzávalók:
- 3 egész csirkecomb
- 1 kg burgonya
- 2-3 friss, zsenge kis rozmaring ágacska
- 2 -3 szál friss kis kakukkfű ágacska
- 4-5 friss bazsalikom levél
- só
- Vegeta
- szárnyas fűszerkeverék
- tejfölös sült krumpli fűszer
- 4-5 nagyobb gerezd fokhagyma
- kb. ½ dl Spanyol Oliva olaj (persze sima Oliva olaj is jó, de nekem most Spanyol van itthon)
Elkészítés:
A burgonyát
megpucoljuk a TW Zöldséghámozóval.
Megmossuk és az Új Generációs Konyhai
Előkészítő Késsel cikkekre vágjuk.
Beletesszük
az UltraPro Lasagna Sütőbe. Sózzuk,
vegetázzuk és megszórjuk a tejfölös sült krumpli fűszerrel.
Az Új Generációs Hentes Késsel a combokat
elvágjuk. Sózzuk, vegetázzuk, rátesszük a krumplira, és megszórjuk szárnyas
fűszerrel is.
Oliva
olajjal meglocsoljuk az ételt.
A friss
fűszereket megmossuk, jól lerázzuk róluk a vizet és elosztjuk a húsokon.
Az UltraPro edényünkre rátesszük a tetejét
és 180 fokos sütőben kb. 45-50 perc alatt pirosra sütjük a húst és a krumplit.
Savanyúsággal,
salátával vagy akár párolt zöldséggel kínálhatjuk.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése