2012. augusztus 19., vasárnap

Zöldfűszeres csirkecombok burgonya ágyon – saját ötlet



Hozzávalók:
  • 3 egész csirkecomb
  • 1 kg burgonya
  • 2-3 friss, zsenge kis rozmaring ágacska
  • 2 -3 szál friss kis kakukkfű ágacska
  • 4-5 friss bazsalikom levél
  • Vegeta
  • szárnyas fűszerkeverék
  • tejfölös sült krumpli fűszer
  • 4-5 nagyobb gerezd fokhagyma
  • kb. ½ dl Spanyol Oliva olaj (persze sima Oliva olaj is jó, de nekem most Spanyol van itthon)
Elkészítés:
A burgonyát megpucoljuk a TW Zöldséghámozóval. Megmossuk és az Új Generációs Konyhai Előkészítő Késsel cikkekre vágjuk.


Beletesszük az UltraPro Lasagna Sütőbe. Sózzuk, vegetázzuk és megszórjuk a tejfölös sült krumpli fűszerrel.

Az Új Generációs Hentes Késsel a combokat elvágjuk. Sózzuk, vegetázzuk, rátesszük a krumplira, és megszórjuk szárnyas fűszerrel is.
Oliva olajjal meglocsoljuk az ételt.


A friss fűszereket megmossuk, jól lerázzuk róluk a vizet és elosztjuk a húsokon.

Az UltraPro edényünkre rátesszük a tetejét és 180 fokos sütőben kb. 45-50 perc alatt pirosra sütjük a húst és a krumplit.


Savanyúsággal, salátával vagy akár párolt zöldséggel kínálhatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Epres „kenyér”

  Hozzávalók: Tészta: 330 g kristálycukor 125 g vaj vagy margarin 3 db tojás 250 ml tej 1 db citrom reszelt héja 350 g finomliszt 2 tk...