2012. augusztus 19., vasárnap

Zöldfűszeres csirkecombok burgonya ágyon – saját ötlet




Hozzávalók:
·         3 egész csirkecomb
·         1 kg burgonya
·         2-3 friss, zsenge kis rozmaring ágacska
·         2 -3 szál friss kis kakukkfű ágacska
·         4-5 friss bazsalikom levél
·        
·         Vegeta
·         szárnyas fűszerkeverék
·         tejfölös sült krumpli fűszer
·         4-5 nagyobb gerezd fokhagyma
·         kb. ½ dl Spanyol Oliva olaj (persze sima Oliva olaj is jó, de nekem most Spanyol van itthon)

Elkészítés:
A burgonyát megpucoljuk a TW Zöldséghámozóval. Megmossuk és az Új Generációs Konyhai Előkészítő Késsel cikkekre vágjuk.



Beletesszük az UltraPro Lasagna Sütőbe. Sózzuk, vegetázzuk és megszórjuk a tejfölös sült krumpli fűszerrel.

Az Új Generációs Hentes Késsel a combokat elvágjuk. Sózzuk, vegetázzuk, rátesszük a krumplira, és megszórjuk szárnyas fűszerrel is.
Oliva olajjal meglocsoljuk az ételt.



A friss fűszereket megmossuk, jól lerázzuk róluk a vizet és elosztjuk a húsokon.

Az UltraPro edényünkre rátesszük a tetejét és 180 fokos sütőben kb. 45-50 perc alatt pirosra sütjük a húst és a krumplit.



Savanyúsággal, salátával vagy akár párolt zöldséggel kínálhatjuk.

Elkészítéséhez javasolt Tupperware termékek:
·         TW Zöldséghámozó
·         Új Generációs Konyhai Előkészítő Kés
·         UltraPro Lasagna Sütő
·         Új Generációs Hentes Kés

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése