2012. március 31., szombat

A Tupperware cég története


Tupperware története 1946-ban kezdődött Amerikában, amikor a céget alapító Earl Tupper kifejlesztett egy egyedülálló alapanyagot, és ebből megalkotta az első „Csodatál” elnevezésű edényt.

A Tupperware háztartási műanyag edényei segítséget nyújtanak a hűtőben való frissen tartáshoz, a tároláshoz, a konyhai előkészítéshez, a szervírozáshoz, a mélyhűtéshez, a mikrohullámú sütőben való főzéshez, sütéshez és melegítéshez.

Az Orlandói központú cég ma a világ több mint 130 országában van jelen, és fogalom a háziasszonyok körében. Ma a Tupperware szerte a világon több mint 1.500.000 embernek biztosít munkalehetőséget. A világon összesen 19, Európában pedig 4 országban, Belgiumban, Franciaországban, Portugáliában és Görögországban működik Tupperware gyár. A cég Tanácsadóinak és alkalmazottainak a száma meghaladja a 1.500.000-et.

A Tupperware termékek tudatos termékfejlesztés eredményeként kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek: az edények normál használat mellett törhetetlenek, nem deformálódnak, nem veszik át a bennük tárolt élelmiszerek illatát és mosogatógépben is mosogathatóak.
A Tupperware mindenkori vezérelve: „Nem mindennapi formatervezés a mindennapokhoz.” Ez a törekvés a mai napig érvényes. A vállalat tervezői rendszeresen nyernek el Európában és Ázsiában rangos formatervezési díjakat. A forma mellett a minőségnek is kiemelkedő szerepe van: rendeltetésszerű használat mellett a termékekre a cég életre szóló garanciát vállal, illetve állandó termékeihez biztosítja a folyamatos kellékellátást is.

Tupperware Társadalmi Felelősségvállalás

A Tupperware Brands együttműködve az International Save the Children Alliance Alapítvánnyal, a Haiti katasztrófa áldozatainak segít. A Save the Children Alliance Alapítvány egy 29 segítő alapítványt összefogó nemzetközi szervezet, amely a gyermekek segítését/védelmét tűzte ki céljául. A Save the Children USA vezető szerepet tölt be Haiti újjáépítésében és az általuk összegyűjtött adományokat nők és családjaik megsegítésére használják fel.
A Tupperware Brands a Save the Children Alapítvány munkájának megsegítése érdekében minden hivatalos honlapján (az oldal tetején a Tupperware logo mellett) elhelyezett egy linket, amellyel közvetlenül olyan oldalra mutat, ahol rögtön lehetőség van a felajánlott adomány átutalására.
Segítségüket előre is köszönjük!


Tupperware Magyarországon
Magyarországon 1992 óta kaphatók a Tupperware edények – mint mindenütt a világon - közvetlen értékesítési rendszerben. Tanácsadóink szakszerű bemutatókon ismertetik meg a vendégekkel a termékek sokféle használati módját és előnyeit. A vendégeknek lehetőségük nyílik a termékek megismerésére, kipróbálására és megrendelésére is.

Ha termékeinkről szeretne, még többet megtudni kérjük, keressen fel bennünket!

A Tupperware Kereskedelmi Kft. 1993 óta tagja a Közvetlen Értékesítők Szövetségének. 

Elérhetőségem:
Géber Mária ev.
Mobil: +36 20 4829 125
Email: info(kukac)tuppervilag(pont)com
Skype: bio.kozosseg

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kókusz kocka

  Hozzávalók: 30 dkg liszt 15 dkg cukor 2 dl tej 1 cs. sütőpor 1 egész tojás 5 dkg vaj 3 ek olvasztott méz citromhéj őrölt fahéj őrölt sze...