·
20 dkg szeletelt bacon,
·
75 dkg tisztított burgonya,
·
8 db alsó csirkecomb vagy mell, vagy bármilyen sertés hús
·
Vegeta,
·
őrölt bors,
·
1 csokor friss majoránna vagy 1 ek szárított,
·
1-2 fej vöröshagyma
Elkészítés:
Az UltraPro edény alját a füstölt szalonnaszeletekkel kibéleljük, ráhelyezzük a Konyhaművész Kézvédős Szeletelővel karikákra szelt nyers, burgonyát, majd a felkarikázott vöröshagymát.
A vegetát, friss vagy szárított majoránnát, őrölt borsot összekeverjük egy Új Hullám Mély Tányérban.
Beleforgatjuk a hússzeleteket.
A hagymára helyezzük a vegetás hús szeleteket, amelyekre még füstölt szalonnaszeleteket teszünk.
Pár evőkanál vizet öntünk alá és lefedjük (UltraPro edényben nem kell víz).
Kb. ¾ órát pároljuk a 190°C-os sütőben, majd fedő nélkül ropogós pirosra sütjük.
(Gyorsíthatjuk az elkészítését, ha 15 percre 750 W-on mikro sütőben előpároljuk.)
Bármilyen savanyúsággal, vagy friss salátával kínálhatjuk.
Az elkészítéshez ajánlott Tupperware termékek:
·
UltraPro 3,5 l,
·
Konyhai Kés,
·
Henteskés,
·
Konyhaművész Szeletelő Kézvédővel
·
Új Hullám 4l-es Tál Szűrőbetéttel
·
Új Hullám Tányérok
·
Friss Torony Rácsbetéttel
·
Kristály só/borsőrlő
·
Mindent Bele Edény
·
Kristály Fűszeres
·
Univerzális Zöldséghámozó vízszintes pengével
·
Salátáknál a Kristály termékcsalád
Kattints és
nézd meg a katalógusban az étel néhány fázisát:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése