2014. augusztus 11., hétfő

Borsóleves multicookerben

Hozzávalók:

  • 40 dkg borsó
  • 2 szál sárgarépa
  • 1 szál petrezselyemgyökér
  • vegeta
  • 5-10 dkg házi tarhonya
  • apróra vágott petrezselyemzöld
  • 1 mk liszt
  • olaj
  • víz
  • 1 tk. pirospaprika
Elkészítés:






A hozzávalókat beletesszük a multicookerbe, a liszt olaj, petrezselyemzöld, pirospaprika kivételével.
Jól összekeverjük.

Az edényt lezárjuk és bekapcsoljuk a leves programot.










Innentől kezdve mehetünk és csinálhatjuk a dolgunkat.
Amikor a leves elkészült, ezt a multicooker hanggal jelzi nekünk.

Ekkor elkészítjük a gyenge rántást, a tűzhelyen.












Mikor kész a rántásunk, kinyitjuk a multicooker tetejét, ráöntjük a rántást, összekeverjük és készen is vagyunk, lehet tálalni, vagy ha később szeretnénk fogyasztani, akkor lezárjuk és működésbe hozzuk a melegen tartást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kókusz kocka

  Hozzávalók: 30 dkg liszt 15 dkg cukor 2 dl tej 1 cs. sütőpor 1 egész tojás 5 dkg vaj 3 ek olvasztott méz citromhéj őrölt fahéj őrölt sze...