- 40 dkg borsó
- 2 szál sárgarépa
- 1 szál petrezselyemgyökér
- só
- vegeta
- 5-10 dkg házi tarhonya
- apróra vágott petrezselyemzöld
- 1 mk liszt
- olaj
- víz
- 1 tk. pirospaprika
Elkészítés:
A hozzávalókat beletesszük a multicookerbe, a liszt olaj, petrezselyemzöld, pirospaprika kivételével.
Jól összekeverjük.
Az edényt lezárjuk és bekapcsoljuk a leves programot.
Innentől kezdve mehetünk és csinálhatjuk a dolgunkat.
Amikor a leves elkészült, ezt a multicooker hanggal jelzi nekünk.
Ekkor elkészítjük a gyenge rántást, a tűzhelyen.
Mikor kész a rántásunk, kinyitjuk a multicooker tetejét, ráöntjük a rántást, összekeverjük és készen is vagyunk, lehet tálalni, vagy ha később szeretnénk fogyasztani, akkor lezárjuk és működésbe hozzuk a melegen tartást.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése