- 50 dkg sertéscomb
- 10 dkg zöldpaprika
- 15 dkg paradicsom
- 1 kis fej vöröshagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- 20 dkg rizs
- só
- bors
- 3 ek. olaj
- pirospaprika
Elkészítés:
A húst felkockázzuk. A hagymát, paprikát, foghagymát a apróra vágjuk, ezt én a turbó aprítómban csinálom.
A paradicsomot felszeljük, tetszés szerint karikára vagy gerezdekre.
A multicooker edény aljára tesszük az olajat, rá a felkockázott húst, sót, borsot, pirospaprikát. jól elkeverjük erre jön a felkockázott hagyma, fokhagyma, zöldpaprika. ezekkel is jól összekeverjük.
Ráöntjük a rizst, megint elkeverjük, és felöntjük annyi vízzel, hogy az egészet ellepje.
Lezárjuk a multicookert és ragu programon főzzük
Tálaláskor paprikával, paradicsommal, petrezselyemmel díszíthetjük.
Jól sikerült, finom lett.
VálaszTörlés