2015. január 18., vasárnap

Serpenyős fokhagymás csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 db csirkemell
  • 4 ek. olaj
  • 1 cs. Knorr serpenyős fokhagymás csirkemell alap
Elkészítés:





A csirkemelleket megmosom, majd leitatom róla a vizet konyhai papírtörlővel.
















Az alapban található fűszert kis üvegtálba öntöm, hozzáadom az olajt és jól elkeverem
















A csirkemellek mindkét oldalát bekenem a fűszeres olajjal.
Minden mellett beleteszek a sütőzacskóba, és ráhajtom a tetejét, lezárom a sütőzacskókat.









Közben 2 percig előmelegítem a serpenyőt vagy a Hot Plate sütőedényt.
Mikor felmelegedett beleteszem az előkészített csirkemelleket és kb. 10-15 perc alatt készre sütöm, közben többször megforgatva.
Amennyiben serpenyőben sütöd, egyszerre csak kettőt süssél a tűzhelyen!
Ellenőrzöm a húst, hogy megpuhult-e. Ha még nem kész, visszazárom a sütőzacskókat és folytatom a sütést.

Köretként rizst, vagy salátát kínálok.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Epres „kenyér”

  Hozzávalók: Tészta: 330 g kristálycukor 125 g vaj vagy margarin 3 db tojás 250 ml tej 1 db citrom reszelt héja 350 g finomliszt 2 tk...