- 1 db pulykaszárny (szárnytő és közép ketté vágva)
- só
- ételízesítő
- frissen őrölt bors
- szárnyas fűszer
- 1 kg burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- 1 fej fokhagyma
- 2 ek. kókuszzsír (kókusz olaj)
Elkészítés:
A lábas aljára rakunk 1 ek-nyi kókuszzsírt. Erre rakjuk a meghámozott 2 illetve 4 felé vágott burgonyát. Sózzuk, ételízesítővel megszórjuk és őrölt borssal is ízesítjük.
A hagymát 8 cikkre vágjuk és a burgonyára rendezzük, ugyanígy a fokhagyma felét is.
A húst fűszerezzük, a burgonyára fektetjük, fokhagyma szeleteket rakunk rá. 1 ek-nyi kókuszzsírt is rakunk a húsra.
Az edényünket vagy tepsinket alufóliával takarjuk és 180 fokon sütjük.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése