Hozzávalók:
- 1 nagyobb vöröshagyma
- 75 dkg darált hús (sertés vagy marha)
- 500 g paradicsompüré
- 50 dkg vörös babkonzerv
- 30 dkg csemegekukorica
- 30 dkg bébi répa konzerv vagy fagyasztott
- 2 db friss csilipaprika
- só
- bors
- oregánó
- bazsalikom
Elkészítés:
Hozzáöntjük a paradicsompürét.
Beletesszük a babot és az apróra vágott csilipaprikát a magokkal együtt.
Belerakjuk a répát és a kukoricát is.
Fűszerezzük, egyet rottyantunk rajta és már kész is.
Megjegyzés:
Ha a bébirépánk fagyasztott, azt előpárolhatjuk, vagy a hús pirítása után kerüljön bele, és főzzük meg együtt, de figyeljünk, hogy roppanós maradjon azért. Ezután mehetnek hozzá a konzervek és fűszerek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése