Hozzávalók:
- 3 db csirkemell
- 9 szelet trappista sajt
- 9 szelet gépsonka
- kb. 5-6 ek gombapörkölt
- 1 cs. szeletelt bacon szalonna (20 dkg)
Elkészítés:
A
gombapörköltet elkészítjük, félre tesszük.
A
csirkemellet felhasítjuk, kiterítjük. A „lifegő” részt levágjuk róla,
elhasználjuk majd máshoz.
A felvágott
mellett kicsit megklopfoljuk.
Rátesszük a
sajtot, sonkát és a gombapörköltet. A húst nem fűszerezzük, mert van a
pörköltben és a szalonnában annyi só és fűszer, hogy az bőven elegendő.
Az UltraPro
edényemet (természetesen egy jénai is jó) kibéleltem a bacon egy részével.
Erre tettem
a megtöltött, összegöngyölt csirkemelleket.
Az edényre
rákerült a teteje, és 175 fokon alsó-felső sütéssel készre sütöm.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése