Hozzávalók:
- 5 db tojás
- 1 kis csokor snidling
- 1 kis csokor petrezselyemzöld (én olajban eltettel készítettem most)
- 1,5 ek tejföl
- 1,5 ek majonéz
- 0,5 tk mustár
- 2,5 dkg vaj
- ¼ tk só vagy ízlés szerint
- őrölt bors ízlés szerint
Elkészítés:
A tojásokat
keményre főzzük.
A
snidlinget és a petrezselymet apróra vágjuk.
A tejfölhöz hozzáadjuk a majonézt, mustárt, sót, borsot, jól kikeverjük.
Beletesszük a zöldfűszereket is és összekeverjük.
A tojásokat megpucoljuk, ha kihűltek vagy épp csak langyosak már, lereszeljük, vagy villával jól összetörjük.
A fűszeres alaphoz keverjük a tojást.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése