Hozzávalók:
- 0,5 l Spoonz joghurt
- 2,5 dl valódi tejszín (nem növényi kotyvalék)
- 3 ek xillit vagy cukor
- 1 cs. vaníliás cukor
- 1 cs. zselatin
Elkészítés:
A joghurtból kiöntünk egy lábosba kb,ű. 1,5 dl, amit elkezdünk langyosítani és ebben feloldjuk a zselatint. (Forralni TILOS!)
A joghurtból kiöntünk egy lábosba kb,ű. 1,5 dl, amit elkezdünk langyosítani és ebben feloldjuk a zselatint. (Forralni TILOS!)
Miután a zselatin feloldódott, hozzáöntjük a többi hideg joghurtot, jól elkeverjük. Hozzákeverjük a cukrot, vaníliás cukrot.
A tejszínből kemény habot verünk, majd óvatosan a joghurthoz keverjük.
Beleöntjük a málnát is és nagyon óvatosan, hogy meg ne törjenek a málna szemek, ezzel is átkeverjük a joghurtos alapunkat.
Hideg vízzel kiöblítjük a Desszertes gyűrűt, majd beleöntjük a joghurttortánkat. Lezárjuk a formát és hűtőben dermesztjük.
Kb. 1 óra alatt kész a finom joghurttorta.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése