Hozzávalók:
- 2 egész csirkecomb
- ½ cs csirkefűszer
- 1,5 ek Oliva olaj
- 1ek víz
Elkészítés:
A
csirkefűszert és az Oliva olajat, vizet egy tálba tesszük, jól elkeverjük.
A
csirkecombokat belerakjuk, és jól beleforgatjuk a pácba. Lezárjuk az edény és
min. 3 órán át, de inkább egy éjszaka a hűtőben tarjuk a húst, hogy jól átjárja
a pác.
Elővesszük
a fritőzünk STEAK kosarát és
belerakjuk a bepácolt húsokat. Lezárjuk és behelyezzük a gépbe a kosarat.
Steak
programra állítjuk és megsütjük a húst. A comboknál lehet kevés lesz a 20 perc,
mivel vastagok. Ezért az idő lejárta után szúrjuk meg hústűvel, hogy megsült-e.
Ha nem vagy nem pirult meg eléggé, akkor még 10 percig süssük a STEAK
programmal.
Megjegyzés: Ha nem
ez a fajta fritőzöd van, akkor tedd a húsokat az fritőz edényedbe, félidőben
fordítsd meg a húsokat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése