Hozzávalók:
- 1 db csirkemell
- só
- bors
- liszt
- tojás
- kis tej
- zsemlemorzsa
- pirospaprika
- kurkuma
- kevés olaj
Elkészítés:
A csirke
mellét felszeleteltem, sóztam.
A
csirkecomboknál leírt módon paníroztam.
VitAirben 18
fokon 10 perc alatt készre sütöttem úgy, hogy félidőben megfordítottam a
húsokat.
Kipróbáltam a
sütést most úgy, hogy a fritőz rácsára tettem egy szilikon lapot és arra a
panírozott húsokat. Felületét a húsoknak most ecsettel olajoztam nagyon kicsit
meg.
De mivel a
lényeg ennél a sütőnél az, hogy a zsírban ne süljön az étel, így elegendő csak
a rácsra tenni. Így a lapon megállt a kisült zsír is. Természetesen finom, de
bent maradt a hús a saját zsírjában, pedig mi azt szeretnénk ezzel a géppel pont
kiküszöbölni.
Sok mindent
kipróbálok, megosztom, de végül mindig a plusz edény vagy lap, papír
Kívül a bunda
ropogós, a hús pedig puha, szaftos.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése