Hozzávalók:
- csirkemell szeletek
- 1 cs csirkefűszer
- 3 ek Oliva olaj
- 2 ek víz
Elkészítés:
A
csirkefűszert és az Oliva olajat, vizet egy tálba tesszük, jól elkeverjük.
A
csirkemell szeleteket belerakjuk, és jól beleforgatjuk a pácba. Lezárjuk az
edény és min. 3 órán át, de inkább egy éjszaka a hűtőben tarjuk a húst, hogy
jól átjárja a pác.
Elővesszük
a fritőzünk STEAK kosarát és
belerakjuk a bepácolt húsokat. Lezárjuk és behelyezzük a gépbe a kosarat.
Steak
programra állítjuk és megsütjük a húst.
Mi
borsófőzelékkel ettük, de akár rizs vagy hasábburgonya körettel, párolt
zöldségekkel, salátával is tálalhatjuk.
Megjegyzés: Ha nem
ez a fajta fritőzöd van, akkor tedd a húsokat az fritőz edényedbe, félidőben
fordítsd meg a húsokat.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése