Hozzávalók:
Elkészítés:
Az Új Hullám Tányérban összekeverjük a cukrot a kakaóporral, csomómentesre.
Hozzáadjuk a pudingporokat is, azzal is összekeverjük.
A keveréket átöntjük a 2,5 l-es Mirage Főzőedényünkbe és kis adagokban a tejet hozzáadva szép simára keverjük a krém alapot. Hozzátesszük a vajat, majd feltesszük a tűzhelyre főni a krémet. Állandó keverés mellett jó sűrűre főzzük.
Összeragasztjuk a kekszeket egy félkanálnyi krémmel. A maradék krémmel pedig bevonjuk a rudakat. Hideg helyre tesszük.
Másnap ferdén szeleteljük.
Elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
- 2 cs. Albert keksz (220 g-osból)
- 2 cs csokoládés pudingpor
- 2 ek. kakaó
- 25 dkg vaj
- 25 dkg cukor
- 0,5 l tej
Elkészítés:
Az Új Hullám Tányérban összekeverjük a cukrot a kakaóporral, csomómentesre.
Hozzáadjuk a pudingporokat is, azzal is összekeverjük.
A keveréket átöntjük a 2,5 l-es Mirage Főzőedényünkbe és kis adagokban a tejet hozzáadva szép simára keverjük a krém alapot. Hozzátesszük a vajat, majd feltesszük a tűzhelyre főni a krémet. Állandó keverés mellett jó sűrűre főzzük.
Összeragasztjuk a kekszeket egy félkanálnyi krémmel. A maradék krémmel pedig bevonjuk a rudakat. Hideg helyre tesszük.
Másnap ferdén szeleteljük.
Elkészítéshez javasolt Tupperware termékek:
- Új Hullám Tányér
- TW Digitális Konyhamérleg
- 2,5 l-es Mirage Főzőedény
- Konyhaművész Mérőkancsó
- Vajtartó
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése