Hozzávalók:
- 6 db zsemle
- ½ kg túró
- 2 db tojás
- 1 pohár tejföl
- 3 cs. vaníliás cukor
- 3 dl tej
- 2 ek. cukor
- 3 dkg vaj
Elkészítés:
A tojást, a
tejfölt beletesszük a Konyhai
Mindenttudóba, amiben a kés betét van, és elkeverjük. Hozzáadjuk a túrót és
a vaníliás cukrot és sima krémmé keverjük.
A
túrókrémet átöntjük egy TW Tálba.
A zsemléket
az Új Generációs Kenyérvágó Késsel
elvágjuk, belsejüket kiszedjük, és beletépkedjük a túrókrémbe. A Mesterfogás Szilikon Keverővel
összekeverjük a töltelékünket.
Az 1 l-es MikroKannába öntjük a tejet és
600W-on 1 perc alatt megmelegítjük. Belekeverjük a cukrot. A cukros tejbe
mártogatjuk a zsemléket és az előzőleg jól kivajazott UltraPro Lasagna Sütőbe rakjuk szépen egymás mellé.
A
tölteléket kanállal belerakjuk a zsemlékbe.
A MikroKannában felolvasztjuk a vajat és
meglocsoljuk a megtöltött zsemléinket.
170 fokon 30-40
perc alatt készre sütjük.
Elkészítéséhez javasolt Tupperware
termékek:
- Konyhai Mindenttudó
- TW Tál
- Új Generációs Kenyérvágó Kés
- Mesterfogás Szilikon Keverő
- 1 l-es MikroKanna
- UltraPro Lasagna Sütő
A konyhai mindentudó, az a kézi habverő, ami a hozzávalóknál látszik?
VálaszTörlésIgen, az a lila és ahhoz van késes tartozék is, ahogy a képeken is látható.
Törlés