Hozzávalók:
- 12 dkg étkezési keményítő
- 15 dkg liszt
- 1 cs. sütőpor
- 5 tojás
- 25 dkg cukor
- 1 cs. vaníliás cukor
- 1,75 dl növényi olaj
- 1,75 dl csoki likőr
Elkészítés:
A sütőt 190
fokra előmelegítjük. A TW Szilikon
muffin formát olvasztott vajjal kikenjük, vagy muffin papírral ki is
bélelhetjük.
A Konyhaművész Pro tálba leütjük a
tojásokat. Habosra keverjük, majd hozzáadjuk a cukrot, vaníliás cukrot, lisztet,
sütőport, és az étkezési keményítőt, majd lassan hozzáadagoljuk a TW Mérőkancsóban előzőleg kimért
étolajat és csoki likőrt.
A szilikon
formákat ¾- ed részig töltjük meg a tésztával és 20-25 perc alatt készre
sütjük. Miután megsült, a
muffinokat pár percig hagyjuk hűlni a formában és ezután szedjük ki.
Tetejüket
ízlés szerint vonhatjuk be csoki vagy cukormázzal, vagy díszíthetjük dekor
tollal.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése